Ohjevideo

Technopolis Oyj: EnerKey mahdollistaa kokonaisvaltaisen energianhallinnan

Technopolis Oyj on kiinteistöalan yritys, joka tarjoaa muun muassa tehokkaita ja joustavia toimitiloja. Kiinteistöalan yritykselle energiankulutuksen seuraaminen on merkittävää sekä ympäristöön liittyvistä että taloudellisista syistä. Kokonaisvaltainen energianhallinta on mahdollista energianjohtamisjärjestelmä EnerKeyn avulla.

EnerKey on Enegia Group Oy:n energiajohtamisjärjestelmä, jonka avulla voi seurata energiankulutusta ja tehdä energiajohtamiseen liittyviä ratkaisuja. Tämä on tärkeää energiatehokkuuden ja ympäristön kannalta. Kiinteistöalalla toimivalla Technopoliksella tehdään energiamittarointia kehityshankkeiden yhteydessä.

– Kiinteistöalalla energiakustannukset ovat todella suuria, noin kolmasosa kaikista huoltokustannuksista. Sen vuoksi on tärkeää pystyä seuraamaan energiankulutusta tarkasti, Technopoliksen vastuullisuuspäällikkö Johanna Kivelä toteaa.

Vähemmän ympäristöhaittoja

– EnerKey on hyvä, kun haluaa nopeasti kartoittaa kokonaiskulutuksen tai esimerkiksi sen isoimmat poikkeamat. Seurannan tulokset ovat tukena koko raportointiprosessissamme ja osa koko konsernia koskevia tietoja, Kivelä sanoo.

Energiankulutuksen seurannan ansiosta ei saavuteta ainoastaan taloudellisia tuloksia. EnerKeyn avulla organisaatio voi tunnistaa muitakin energiajohtamisen mahdollisuuksia ja seurata energiatehokkuustoimenpiteiden vaikutuksia.

– Meidän konsernissamme on ihan yksi yhteen se, että pienemmästä energiankulutuksesta seuraa vähemmän ympäristöhaittoja. Se on meille tärkeää, Kivelä painottaa.

Luonteva osa seurantaa

Kivelän mukaan Technopoliksella ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön Enegian kanssa. EnerKey on tullut luontevaksi osaksi seurantaa yhteistyön aikana, ja yhteistyö on ollut osapuolia hyödyttävää ja kehittyvää.

– Kokemuksemme EnerKeystä on hyvin pitkäikäinen. Olemme arvostaneet sitä, että EnerKeyn kehitys ei ole koskaan pysähtynyt, Kivelä kiittää.

Ohjevideo

Kesko Oyj – Innovatiivista energiajohtamista

Lue lisää

Ohjevideo

EnerKey: Mittarinvaihto

Lue lisää

Millä työkaluilla sinä voit
säästää energiaasi?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Tai siirry muihin verkkoympäristöihimme:

enerkey.com Enerkey login EnerKey Ecosystem Powered by enerKey